Lajme

Njoftim për Debat Publik për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për Ndërtimin e nënstacionit te ri GIS 110/35/10 (20) kV në Fushë Kosovë

Njoftohet publiku i interesuar se me datën 15.07.2022 në ora 10:00 në Sallën e Kuvendit të Komunës së Fushë Kosovës me adresë: Rr: “Tahir Zemaj” PN, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë, do të organizohet debat publik nga Ndërmarrja Publike “Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu – KOSTT SH.A.”, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës. ...

Më shume

U mbajt Mbledhja e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin

Më 20 qershor 2022 në selinë qendrore të KOSTT Bordi i Drejtorëve në krye me Kryesuesin z.Jeton Mehmeti si dhe menaxhmenti i lartë në krye me U.D. Kryeshefin Ekzekutiv z.Kadri Kadriu, zhvilluan Mbledhjen e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin, Kuvendin e Republikës së Kosovës të përfaqësuar nga z.Avni Zogjani. ...

Më shume

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvendit të Republikës së Kosovës shqyrtoi Raportin Vjetor të #KOSTT sh.a, për vitin 2021

Para komisionit raportin e prezentoi z. Jeton Mehmeti kryesues i Bordit të KOSTT, i cili në pika të shkurtra prezantoi punën, sfidat dhe vendimet e KOSTT gjatë vitit të kaluar si dhe U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT z.Kadri Kadriu. ...

Më shume

KOSTT mirëpret miratimin e Udhërrëfyesit për implementimin e Marrëveshjeve të Energjisë në mes të Kosovës dhe Serbisë

Ky është një moment shumë i rëndësishëm në drejtim të normalizimit të situatës për pagesën e energjisë elektrike të konsumuar në pjesën veriore të Kosovës si dhe krijimit të kushteve për investime në asetet e vjetruara energjetike në pjesën veriore të Sistemit të Transmetimit të Kosovës, duke mundësuar kështu kushte për rritjen e sigurisë së furnizimit me energji elektrike për atë pjesë të vendit ...

Më shume

Punime në kuadër të planit të mirëmbajtjes në NS 110/35/10kV Ferizaj 1

Njoftohen qytetarët që me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë në punë, me datë 16 Qershor 2022 (E Enjte), nga ora 12:00 deri në ora 16:00 do të bëhet shkyçja e transformatorit energjetik TR3 110/10kV, në Nënstacionin 110/35/10kV Ferizaj 1, për të mundësuar punimet në kuadër të planit për mirëmbajtje vjetore. ...

Më shume

Lidhja e shkurtër në sistemin e distribuimit shkakton daljen nga puna të TR2 në NS 110/10kV Prishtina 7

Sot me 10 Qershor 2022, si pasojë e lidhjes së shkurtër në sistemin e distribuimit të energjisë elektrike që është paraqitur në ora 11:46 ka reaguar mbrojtja mbirrymore duke shkaktuar rënien e transformatorit 110/20kV TR 2 në nënstacionin NS 110/10kV Prishtina 7. ...

Më shume
Harta e Sistemit të Transmetimit të Kosovës
MË SHUMË
Plani Zhvillimor i Transmetimit
MË SHUMË

Ngarkesa dhe Gjenerimi në Sistemin Transmetues

MË SHUMË
Planifikimi dhe Zhvillimi
Kodet Teknike
Fakte të Shpejta
Publikime dhe Prezentime

Fakte të Shpejta

Emri i regjistruar: Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu – KOSTT SH.A.

Adresa : Rr. Isa Boletini Nr.39 , 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Numri i regjistrimit të biznesit: 811284512

Data e themelimit: 1 korrik 2006

MË SHUMË

Buletini KOSTT Viti XIV, Nr.18 2021

Buletini KOSTT Viti XIII, Nr.17 2020

BULETINI më shumë

#NeJemiKOSTT

Përkushtimi dhe kontributi i secilit punonjës pa dallim është vlerë e çmuar në drejtim të përmbushjes së objektivave strategjike të kompanisë. Çdo muaj prezantojmë intervistat e realizuara me dy punonjës të përzgjedhur.