Evetar Zeqiri

Kryeshef Ekzekutiv

Nebih Haziri

Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit

Mimoza Byqmeti

Sekretare e Kompanisë

Shaqir Rexhepi

Zyrtar për Auditim të Brendshëm