Stafi i KOSTT treguan solidaritetin e tyre sot duke dhuruar vullnetarisht gjak


8/16/2023

Për të rritur ndërgjegjësimin rreth rëndësisë së dhurimit të gjakut, si dhe për t’u përgjigjur në thirrjet e Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut-QKKTGJ për t’i dal në ndihmë të gjithë atyre që kanë nevoj për gjak apo produkte të gjakut, stafi i #KOSTT treguan solidaritetin e tyre sot duke dhuruar vullnetarisht gjak, aksion ky i cili mblodhi doza të konsiderueshme të gjakut.

Falenderojmë ekipën e mjekëve të Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin e Gjakut-QKKTGJ dhe gjithë stafin e KOSTT që u bënë pjesë e këtij aksioni.

Dhuro gjak, shpëto jetë!