Punimet në kuadër të projektit “Zhvillimi i Sistemit Transmetues, LOT 3– Linjat”, L 110 kV, NS 110/35/10(20)kV Theranda - NS 110/35/10(20)kV Rahoveci


5/8/2020

Njoftojmë opinionin që punimet për shtrirjen e përçuesve mbi autostradën R7 "Ibrahim Rugova" në kuadër të projektit për ndërtimin e linjës së re të tensionit të lartë 110 kV NS Theranda - NS Rahoveci, kanë përfunduar sot.

Andaj, nesër nuk do të ketë mbyllje të qarkullimit në segmentin e paralajmëruar të autostradës.

Ky projekt kapital i KOSTT për zhvillimin e Sistemit të Transmetimit të Kosovës bashkë financohet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH)